Novinky z léta

    Dobrý večer,

opět po nějaké odmlce se ozývám. Za léto jsem byl na dvou skvělých akcích. Jednou z nich je Mezinárodní setkání vozíčkářů na moravském Velehradě, kde zdravotní dozor a asistenci vozíčkářům zajišťovala Maltézská pomoc o.p.s. Fotky z této akce již brzy naleznete ve fotogalerii. Zatím dotyčná složka je prázdná-její obsah je skryt, dokud nebude složka zcela hotová, včetně popisků u fotgrafií. 

Druhou super akcí byl Sportovní Park Pardubice. Jednalo se již o třetí ročník super akce, na kterou budu hrozně rád vzpomínat. 

 

 

Touto cestou bych hrozně rád poděkoval Pavlu Starovi & Kubovi Rychteckému za zorganizování sbírky na mé vozidlo v průběhu Olympijského parku Pardubice 2016. Pavel Stara v r. 2016 organizoval Olympijský park Pardubice 2016 a umožnmil mi rozdávat v parku letáčky. Jakub Rychtecký mi, jako náměstek primátora města Pardubice, věnoval výtěžek z turnaje, který poslední den OPP2016 probíhal.  Auto letos již v parku stálo a jeden den dokonce s čestnou stráží Městké policie Pardubice.Také bych hrozně rád poděkoval kolegům z Parku, za jejich super přístup. Od prvního okamžiku mě brali jako sobě rovného, ikdyž mnoho z nich nevědělo dopředu, že budou mít za kolegu vozíčkáře a nikdy s vozíčkářem nespolupracovali.  Celou akci jsme v pořádku zvládli a jako už je v Pce tradicí, měla akce veliký úspěch.